lak evermatt terra brown | diamond

Pozvite titán do vašej kuchyne.

Úvod / Kuchyne / lak evermatt terra brown | diamond

Predstavujeme kuchyňu Diamond. Profilované dvierka horných boxov i vysokých skríň sme vytvorili z dymového dubu a dubu antického s reliéfom vo farbe Terra Brown, nalakovali ich revolučným lakom Evermatt a zmiešali s titánom. Tento kráľovský kov nájdete v nike ostrovčeka, orámovaní skriniek aj v úchytkách. Zvislé skrinky sú naviac skrášlené temným sklom Bronz.

PRACOVNÁ DOSKA ZO ŽULY

Pracovná doska je epicentrum vášho varenia. V tomto prípade je vyrobená zo žuly v exkluzívnej povrchovej úprave satinato s nepravidelnými hranami. Oblasti pri varnom a umývacom centre sú leštené, aby zabránili prípadnému poškodeniu vášho odevu. Táto doska vydrží takmer čokoľvek a vyzerá skvelo za všetkých okolností.

DÔMYSELNÝ SYSTÉM ZÁSUVNÝCH DVERÍ

Vstavané a pritom efektné. Varnú aj mikrovlnnú rúru sme efektívne skryli do skrinky, takže nijako nenarúšajú celistvý dizajn zostavy. Máte ich na očiach iba vtedy, keď ich potrebujete. Rozumné riešenie v organizácii kuchyne dopĺňa zásuvný systém dverí: odteraz vám už neprekážajú v priestore, ale naopak prinášajú viac miesta pre vaše kuchárske kúzla.

Revolučný nanolak

Kuchyňa Diamond je lakovaná unikátnym lakom Evermatt. Revolučná nanotechnológia zaručuje, že povrch je tak 5x odolnejší než iné laky. Nezostávajú na ňom odtlačky prstov, neleskne sa, tak jednoducho sa nezašpiní a ani časom nestráca svoje estetické vlastnosti. Po celý čas poskytuje vášmu nábytku ochranu a zároveň aj úžasný prirodzený vzhľad.

3D dyha diamond

Strojovo presné, ručne opracované. Iba u Sykoru sú dvierka v dubovom dekóre lisované špeciálnou 3D technológiou, vďaka čomu má každý milimeter plochy bezchybný vzhľad. Ten je dosiahnutý tiež starostlivým opracovaním hrán, ktoré je robené ručne. Dbali sme aj na ten najmenší detail, aby ste si mohli užiť veľkoleposť.

 

Máte záujem? Napíšte nám!

Vyberte preferované štúdio

    Chcem kontaktovať štúdio (povinné):

    Mám zájem o:

    osobných údajov

      Chcem kontaktovať štúdio (povinné):

      Mám zájem o:

      osobných údajov

        Chcem kontaktovať štúdio (povinné):

        Mám zájem o:

        osobných údajov

          Chcem kontaktovať štúdio (povinné):

          Mám zájem o:

          osobných údajov